SUMMER PARADE 2019

Editia a III-a

Cel mai mare SPECTACOL IN MISCARE din Sud-Estul Romaniei va avea loc la Galati!
Vom experimenta un alt mod de interactiune LIVE, direct in strada intr-o atmosfera de dans, voie buna, talent si libertate de exprimare,

Intra in spirtiul Summer Parade!
In urma succesului celor doua editii anterioare, organizatorii propun un concept mult mai spectaculos in acest an:

5 platforme mobile de spectacole LIVE intr-o ambianta plina de culoare, distractie si atmosfera vibranta de festival.

Peste 4000 de participanti sunt asteptati, un mix surprinzator de artisti din intreaga tara se vor alatura grupurilor de talente, artisti si performeri ai comunitatii galatene.

Parada incepe la ora 19.00 de la Fata pe Valuri si se va desfasura pe intreaga strada Domneasca pana la Gradina Publica.

Party in the garden

Petrecerea continua in Gradina Publica unde va avea loc un „Talent Battle SHOW”!
Sunteti invitati sa urmariti intregul spectacol in miscare de pe lateralele strazii Domneasca sau sa intrati in spiritul Paradei alaturi de artisti si reprezentantii cluburilor si asociatilor din Galati.

Aveti placerea sa va bucurati, timp de cateva ore, de 4 genuri muzicale abordate intr-o maniera surpinzatoare, astfel:

1. Platforma Latino Flavor – sustinuta de carismaticul Willmark si Academia sa de dans in stil brazilian., percutie si interactiune live cu publicul.
2. Platforma DiscoMania – sustinuta intr-un mod inedit de entertainerul Antonio Santos si echipa sa fantastica de dansatori pe muzica lui DJ Bosco.
3. Platforma Saxy Clubbing cu MC Coco, Dj Razz si senzationalul Mr. Saxi „flancati” de animatori profesionisti.
4. Platforma Romanian Authentic Vibe – pentru iubitori de romanesc, de muzica dans si voie buna, calusari, strigaturi,, chiuituri cu MC Virgil Tabus si minunata sa echipa de dansatori profesionisti.
5. Platforma de poveste – prezentator si promotor al manifestarii MC Mihai Bejan de unde nu vor lipsi – personaje de basm si mascotele atat de indragite de copii – pregatite pentru fotografii si dans alaturi de cei mici,

In acest an Summer Parade va fi o aventura in ritm de samba, house, disco, mixuri inspirationale si hore mari – pe cea mai faimoasa strada a Galati-ului – strada Domneasca, cu cei mai frumosi, liberi, inimosi si talentati participanti.

Vino si tu impreuna cu cineva drag – om sau animalut de companie! Este o Parada a libertatii de expresie prin muzica si dans, un moment superb de distractie si socializare in aer liber!

Confirma participarea acum – e gratuit! E un spectacol inedit potrivit grupurilor de prieteni, familiilor cu copii, iubitorilor de muzica, dans, sport si entertainment.
We love to entertain you!

SUMMER PARADE – Taste the Vibe SHOW!